Het bestuur van de stichting

Jozien met Erika

Jozien Kruijthoff-Troost – Voorzitter

Mijn naam is Jozien Kruijthoff. Ik ben geboren op 11 augustus 1960. Binnen het bestuur van Stichting Moz Kids zet ik mij in voor het promoten van de stichting richting bedrijven en individuen. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de invulling van acties. Ik vind het belangrijk dat mensen in Nederland horen over Stichting Moz Kids en de weeskinderen zodat we met elkaar het verschil kunnen maken voor deze kinderen. Zelf heb ik bijna 6 jaar in Botswana en Zuid-Afrika gewoond en heb ik in 2013 het werk in Mozambique bezocht. Ik vind het leuk en zeer zinvol om samen met anderen mijn schouders onder deze stichting te zetten. Naast mijn werk voor Stichting Moz Kids ben ik werkzaam als verpleegkundige in een huisartsenpraktijk.

 

 

Mirjam de Bruijn – Secretaris

Mijn naam is Mirjam de Bruijn Ik ben geboren op 25 juni 1991. In de periode 2009 – 2010 ben ik voor het eerst 6 maanden in Mozambique geweest, met mijn man Mike de Bruijn. Naar aanleiding van deze reis en onze bijzondere indrukken, hebben we bij thuiskomst Stichting Moz Kids opgericht. Ik ben binnen de stichting verantwoordelijk voor de communicatieve werkzaamheden. Naast mijn werk voor Moz Kids ben ik werkzaam als orthopedagoog in de gehandicaptenzorg.

Timo met Erika

Timo Koster – Penningmeester

Mijn naam is Timo Koster, ik ben geboren op 25 juli 1998. Als de penningmeester van Moz Kids ben ik verantwoordelijk voor de financiën van de stichting. Ik mag alle giften die Moz Kids ontvangt doorgeven aan Mozambique. In de zomer van 2016 en 2018 ben ik zelf naar Mozambique geweest om te beginnen met de bouw van Casa Valerio, het nieuwe babyhuis, en om de kinderen een tijdje in het zonnetje te zetten. Hier heb ik kunnen zien en meemaken wat sponsoren en giften voor de kinderen betekenen. Buiten mijn inzet voor Moz Kids studeer ik Werktuigbouwkunde aan de TU Delft.

Piet met Heriqueta

Piet Baars – Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Piet Baars, geboren in 1965 in Dordrecht en getrouwd met Jeanette. Wij hebben 2 kinderen Jasper en Muriel waarmee we meerder malen in Mozambique zijn geweest. In het dagelijks leven ondernemer en in 2015 geraakt door de stichting Moz Kids, waarbij vele jonge mensen actief zijn. Jonge mensen die stuk voor stuk grote betrokkenheid tonen bij kinderen, die minder geluk hebben gehad en in een arm land opgroeien. Op TV zie je wat dat is maar ter plaatse beleef je wat dat in de praktijk betekent. En die beleving heeft me doen besluiten actief mee te werken om zo ‘de verandering te zijn die je zelf in deze wereld wilt zien.’

Koen met Dene en Ricardo

Koen Biesheuvel – Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Koen Biesheuvel. Ik ben geboren op 21 november 1989. Ik ben binnen Stichting Moz Kids als marketing medewerker verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van acties. Als stichting hopen we ons door middel van reeds bekende en nieuwe acties te profileren aan sponsoren en geld in te zamelen voor de weeskinderen in Mozambique. Begin 2014 ben ik voor het eerst in Mozambique geweest waar ik een bezoek heb gebracht aan de weeshuizen. Ik heb een hart voor Afrika en mensen in nood. Ik zie het als een voorrecht om de kinderen in Mozambique te helpen en te laten delen in onze rijkdom. Naast mijn werk voor Stichting Moz Kids ben ik werkzaam als ontwerper en aanlegger van tuinen.

Marry in Mozambique

Marry Mudde – Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Marry Mudde. Moeder van een zoon en dochter en oma van een lieve kleindochter. Ik ben apothekersassistente in Bleskensgraaf. Op mijn werk kwam ik via Jozien in aanraking met Moz Kids. Ik stond een paar keer op de Kerstmarkt en hielp bij het jaarlijkse Moz Kids diner. Op die manier raakte ik ook steeds meer betrokken bij de kinderen in Mozambique. Sinds 2016 ben ik onderdeel van het bestuur en help ik mee bij de ledenadministratie. In 2017 heb ik mijn eerste bezoek aan Mozambique gebracht met de reisgroep. We hielpen o.a. bij de bouw van Casa Valerio en zagen dat de kinderen goed verzorgd worden. Het was een heel speciale reis en het deed me veel: de cultuur, de mensen, de armoede en het verschil tussen arm en rijk in Afrika.

Damian met Anzelmo

Damian de Jong – Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Damian de Jong, ik ben geboren op 26 februari 1998 en opgegroeid in Strijen. Binnen het bestuur van Stichting Moz Kids ben ik verantwoordelijk voor de website en social media. We vinden het als stichting belangrijk dat er goede communicatie is met sponsoren en andere geïnteresseerden. Daarom doen we ons best om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de laatste zaken omtrent Moz Kids. In de zomer van 2016 ben ik met een geweldige groep naar Mozambique geweest om daar te helpen in de weeshuizen. Het is geweldig om ook nu, hier in Nederland, nog steeds iets te kunnen betekenen voor de weeshuizen daar. Naast mijn werk voor Stichting Moz Kids studeer ik Data Science in Tilburg en Eindhoven.

Muriël met Heriqueta

Muriël Baars – Staflid communicatie

Mijn naam is Muriël Baars, ik ben geboren op 5 oktober 1995 en woon in ’s-Gravendeel. Ik ben verantwoordelijk voor de communicatie van de stichting naar de sponsoren maar ook voor het contact met Mozambique. In 2015 ben ik voor het eerst in Mozambique geweest en sindsdien ben ik verkocht aan de kinderen en aan het land. Tot nu toe ben ik jaarlijks te vinden in Mozambique bij de kinderen in de weeshuizen. Elk jaar is weer anders dan voorgaande. Ook is het fijn om je steentje bij te kunnen dragen in Nederland en te zien wat voor uitwerking het heeft in Mozambique. Naast mijn werk voor de kinderen in Mozambique, ben ik werkzaam in de marketing en communicatie.

Bekijk hier de ANBI-gegevens